Сотирање од работа | Сите содржини | DW | 21.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Сотирање од работа

Во последните 7 години во Шпанија за една четвртина е зголемен бројот на луѓе кои работат и по 65. година и изнесува 122.000. Многумина воопшто и не се појавуваат во статистиката, бидејќи тајно продолжуваат да работат.

Гледај видео 04:11
Now live
04:11 минути