„Сотби“ очекува рекордна продажба на дела на Пикасо и Ворхол | Старт | DW | 06.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Сотби“ очекува рекордна продажба на дела на Пикасо и Ворхол

Откако приходите на браншата во минатата година со редица спектакуларни продажби повторно стигнаа до предкризното ниво од речиси 48 милијарди евра, во 2014. би можело да биде надмината и границата од 50 милијарди евра.

Гледај видео 01:24
Now live
01:24 минути