Солзи на дијалогот со канцеларката Меркел | Старт | DW | 17.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Солзи на дијалогот со канцеларката Меркел

Одамна се тврди дека постои нездрав јаз меѓу политиката и секојдневниот живот на луѓето. Германската влада се обидува да изгради мост над овој јаз, канејќи ги граѓаните на форум. На последниот таков форум, канцеларката Меркел се сретна со ученици од северна Германија, но обидот за изградба на мост мина неславно

Гледај видео 01:50
Now live
01:50 минути