Снежно невреме во Хрватска | Старт | DW | 13.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Снежно невреме во Хрватска

Снежно невреме проследено со оркански ветрови зафати делови од Хрватска. Во северозападните делови на земјата сообраќајот се одвива во отежнати услови.

Гледај видео 01:07
Now live
01:07 минути