Снегот уметник | Старт | DW | 03.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Снегот уметник

Големиот снег е „виновник“ за восхитувачка глетка во шумите и планините на југоистокот на Кина. Планината Шуебао е претворена во бела земја на чудата. Исклучителната убавина на природата доаѓа уште повеќе до израз поради синилото на небото и сончевите зраци.

Гледај видео 01:14