Слободни свадби | Старт | DW | 13.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Слободни свадби

Во Германија во подем е трендот да се склучуваат бракови без црковна венчавка. Сепак, не може да се заобиколи матичната служба, за бракот да биде легален. Присутен е тренд на т.н. слободни свадби.

Гледај видео 03:11
Now live
03:11 минути