Слободен, во затвор | Свет | DW | 13.08.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Слободен, во затвор

Во уништениот Дамаск животот едвај е можен. Многумина избегаа од градот, а оние што останаа- како танчерот Ахмад се обидуваат да му дадат малку нормална нота на секојдневието. Танцувањето е еден излез од катастрофата.

Гледај видео 01:35

Слободен, во затвор

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама