Слепиот пијанист од Тетово | Сите содржини | DW | 08.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Слепиот пијанист од Тетово

Тринаесетгодишниот Аљдин Шерифи е целосно слеп, но заљубен во музиката. За да се посвети на својата пасија, секој ден патува од Тетово во Скопје...

Гледај видео 02:31