Скопје- последици од катастрофалното невреме | Македонија | DW | 08.08.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Скопје- последици од катастрофалното невреме

Последиците од големото невреме кое го зафати Скопје и кое однесе 21 човечки животи се видливи насекаде. Во неделата големи делови од северните населби околу градот се уште беа под вода.

Гледај видео 02:05

Скопје- последици од катастрофалното невреме

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама