Скандал со прехранбени производи во Кина | Старт | DW | 24.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Скандал со прехранбени производи во Кина

На некои гости во „Мек Доналдс“ и „Кентаки фрајд чикен“ во Кина отпосле ќе им се згади. Кинеските власти открија фирма доставувач на месо, која ги снабдувала рестораните со обработено мувлосано телешко и пилешко месо.

Гледај видео 01:14
Now live
01:14 минути