Се‘ подебели - суптилните методи на индустријата за храна | Сите содржини | DW | 03.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Се‘ подебели - суптилните методи на индустријата за храна

Колку рекламите за храна чија целна група се децата придонесуваат за зголемување на бројот на дебели деца?

Гледај видео 05:02
Now live
05:02 минути