Село на продажба | Старт | DW | 11.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Село на продажба

Села на понуда - меѓу другото и затоа што се профитабилна инвестиција? Туристите во селото Фигине му носат на сопственикот Макс Алфејн мал приход, но тој вели дека тие малку евра воопшто не му се важни.

Гледај видео 03:43
Now live
03:43 минути