Седум легендарни светски богатства | Сите содржини | DW | 17.08.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Седум легендарни светски богатства

Луѓето отсекогаш биле фасцинирани од легендарните изгубени богатства. Токму поради тоа тие често се инспирација за книги и филмови како „Островот со скриено богатство“ и „Индијана Џонс“.