Седум германски „вечни“ производи и марки | Сите содржини | DW | 05.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Седум германски „вечни“ производи и марки

Германија не е попусто втор светски извозник. Некои иновации од оваа земја се имаат проширено низ целата планета, па иако дел од тие производи се произведуваат денес и во други држави, тие отвориле сосем нови пазари.