Светско фудбалско првенство 2010 | Теми | DW | 04.06.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Светско фудбалско првенство 2010

Погодете кој ќе биде светски првак!

default

За фудбалот велат - колку навивачи, толку експерти. Секој има свој фаворит за титулата светски првак. Соопштете ни‘ го вашиот, прогнозирајте кој ќе биде светски првак на шампионатот во Јужна Африка!

За добрите прогнозери предвидени се ај-под, радио-приемници, фудбалски топки и други награди.

Одговорите испраќајте ги најдоцна до 01.07.2010 на адреса:

macedoni-quiz@dw-world.de

Можете да ни‘ одговорите и со писмо, на адреса:

Kurt-Schumacher-Str. 3

53113 Bonn

Deutschland

Одговорот може да стигне и по факс, на бројот :

00 49 228 429 4693

Ви посакуваме многу успех во прогнозирањето и среќа во извлекувањето на наградите!

Поврзана содржина