Свадбена фото-сесија пред свадба | Теми | DW | 24.08.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Свадбена фото-сесија пред свадба

Софистицираните „предсвадбени“  фото-сесии во специјални студија, кои нудат секакви видови на поставки и костуми се тренд во Кина.

Гледај видео 01:03