Сам свој мајстор | Старт | DW | 31.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Сам свој мајстор

Момче од прилепско Боротино не чекаше некој друг да му го оствари сонот за теренско возило и две години работеше сам да состави свој теренец.

Гледај видео 00:54