Само преку индивидуални достигнуваења до членство во НАТО | Теми на денот | DW | 30.06.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Теми на денот

Само преку индивидуални достигнуваења до членство во НАТО

Јасната порака ја испрати генералниот сектерар на Алијансата, Јаап Де Хоп Шефер на безбедносниот форум на НАТО. Два дена во Охрид експертите на Алјансата и претставници од регионот дебатираа за актуелни теми.

Шефер на форумот на НАТО во Охрид

Шефер на форумот на НАТО во Охрид

Овде можете да го слушнете прилогот на Зоран Јордановски

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама