Самос: без опасност за туристите | Старт | DW | 22.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Самос: без опасност за туристите

Многу туристи го избегнуваат грчкиот остров Самос поради ситуацијата со бегалците. Притоа, проблемот е ограничен само на еден простор. Таму луѓето се чувствуваат оставени сами на себе.

Гледај видео 02:37