Самит за енергетика во Охрид | Вести | DW | 19.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Самит за енергетика во Охрид

Во Охрид вечер почнува дводневниот самит на претседателите на државите од ЈИЕ на кој ќе се дискутира за енергетиката како предуслов за развој на регионот.Работниот дел на самитот ќе започне утре,а ќе го отвори македонскиот претседател Бранко Црвенковски.На самитот ќе бидат одржани и повеќе билатерлни средби.