Салата од шише | Старт | DW | 15.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Салата од шише

Двајца градинарски инжинери од Дрезден дојдоа на идеа да одгледуваат зеленчук на најмал можен простор. За нивните растенија од шише се заинтересира дури и НАСА

Гледај видео 02:37
Now live
02:37 минути