Русија-Украина: Војна преку гас и пари | Старт | DW | 27.02.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Русија-Украина: Војна преку гас и пари

Во спорот околу гасот меѓу Русија и Украина тензиите повторно растат. Гасот кој Украина го има платено е доволен само до викенд. Москва повторно се заканува со запирање на славините ако Киев не изврши нова уплата. Во игра е голем влог.

Гледај видео 01:22
Now live
01:22 минути