Ромите- најбројно малцинство во Европа | Теми | DW | 08.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Ромите- најбројно малцинство во Европа

Колкав е бројот на Ромите во Европа во моментов, и како навистина живеат тие на Стариот континент?

Гледај видео 01:47