Рокенрол оџа | Старт | DW | 26.08.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Рокенрол оџа

Еден оџа во Турција има необичен идол: фронтменот на групата Квин, Фреди Меркјури. Имамот дури има и свој рок бенд. По молитвите во џамија, тој со гитара в раце пее за љубовта кон Алах.

Гледај видео 03:49