Робот како „човечки придружник“ | Старт | DW | 11.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Робот како „човечки придружник“

Роботи кои монтираат автомобили, ро-батлери кои сервираат пијалоци или го чистат станот, веќе не се ништо необично. Но, робот кој разговара со нас, раскажува вицови и дури знае како сме расположени, е нешто ново.

Гледај видео 01:52
Now live
01:52 минути