Роботи како келнери и готвачи | Теми | DW | 23.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Роботи како келнери и готвачи

Гостите се задоволни од храната и услугата во првиот целосно автоматизиран ресторан во Пекинг, но им недостасува личниот човечки момент.

Гледај видео 00:35