Роботите во „освојувачки поход“ | Старт | DW | 26.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Роботите во „освојувачки поход“

Индустријата веќе е незамислива без роботите. Тие наоѓаат примена во растечки број области. Лекарите наскоро ќе можат да оперираат со нивна помош. Роботите во иднина би можеле да помагаат и во наставата во училиштата.

Гледај видео 02:38
Now live
02:38 минути