Робе – извештај | Вести | DW | 20.03.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Вести

Робе – извештај

Ополномоштеникот на германската влада за прашања на армијата, Рајнолд Робе, упати критики поради лошата финансиска состојба на армијата. Во новиот извештај на Робе за состојбите во Бундесверот се вели и дека поради многуте санитетски мисии на германската армија во странство е намалено здравственото згрижување на војниците во Германија.