Реформи на судството | Сите содржини | DW | 30.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Реформи на судството

Новата власт е пред сериозен предизвик. По вториот извештај на работната група на Прибе, јасно е дека не може да има генерален реизбор на судии, но останува задачата да се реформираат судството и јавното обвинителство.

Гледај видео 00:54
Now live
00:54 минути