Ретро дрогерија како мелем на душата | Старт | DW | 18.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ретро дрогерија како мелем на душата

Дрогерија со производи, кои некогаш ги имало на пазарот, а денес многумина и не знаат дека тие се произведуваат - таква продавница постои во Манхајм. Кои сѐ производи се наоѓаат во хемиското катче на Франк Дидвисус?

Гледај видео 03:36
Now live
03:36 минути