Ресторан „Празнина“ | Старт | DW | 14.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ресторан „Празнина“

Всушност станува збор за прва дипломска работа на реномираната школа за градежништво и архитектура Баухаус која станала реалност. Овој привремен рисајклинг ресторан е уникатен во секоја смисла.

Гледај видео 02:50
Now live
02:50 минути