„Ренесанса“ на старите прехранбени продукти | Сите содржини | DW | 13.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Ренесанса“ на старите прехранбени продукти

Глад и изобилие - тоа се два екстреми, кои и‘ даваат белег на глобалната ситуација со исхраната. Од размената можат да профитираат сите, смета Организацијата за храна и земјоделство на ОН, ФАО.