Ракета воздух-воздух запленета во Италија | Теми | DW | 16.07.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Ракета воздух-воздух запленета во Италија

Во претреси кај денсичарски екстремисти во повеќе италијански градови, полицијата откри вистински арсенал оружје и уапси три лица...

Гледај видео 01:09