Пчели летаат за Ербас | Старт | DW | 07.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Пчели летаат за Ербас

Модерните авиони се сѐ потивки, поштедливи и со помалку емисии на штетни гасови. Овие вредности можат да се измерат со мерни уреди, но не и директното влијание врз животната средина. Ербас затоа обезбеди засилување.

Гледај видео 01:39
Now live
01:39 минути