Пцовки на 15 јазици | Старт | DW | 26.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Пцовки на 15 јазици

Тие се сочни, понекогаш смешни, понекогаш безопасни, но по правило - навредливи. Кои пцовки се омилени во светот? Ние се распрашавме меѓу нашите колеги и брзо пронајдовме одговори. Зашто ДВ емитува на 30 јазици, а тука работат луѓе од 60 различни нации.

Гледај видео 00:50