Пушењето марихуана во Каталонија - израз на стремежот за независност!? | Старт | DW | 10.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Пушењето марихуана во Каталонија - израз на стремежот за независност!?

Потрагата по аргументи за желбата за осамостојување на Каталонците води и до невообичаени нешта. Во случајов - до марихуаната. Пушењето канабис за многу Каталонци е уште една причинита да му се заврти грбот на Мадрид.

Гледај видео 03:40
Now live
03:40 минути