Пушачкиот рај Австрија | Старт | DW | 30.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Пушачкиот рај Австрија

Младите пушачи се голем проблем во Австрија. Според најновите истражувања, ниту во една земја ќленка на Организацијата за економска соработка во Европа (ОЕЦД ) младите луѓе не пушат толку, колку во Австрија.

Гледај видео 05:16
Now live
05:16 минути