Професија од соништата - тестирање чоколада | Старт | DW | 20.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Професија од соништата - тестирање чоколада

Љубовта кон чоколадото може се искористи и за правење пари. Георг Бернардини ги искористи страста кон чоколадото, образованието и искустовото да создаде „Библија за чоколадата“. Во неа се оценети најдобрите чоколади.

Гледај видео 04:17
Now live
04:17 минути