Протестантски пастор станува жена | Старт | DW | 11.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Протестантски пастор станува жена

Свештеник од Баварија цел живот не се чувствувал добро во телото на маж, а пред неколку години и самиот себеси си' признал дека повеќе би сакал да биде жена. Наскоро ќе го промени полот но останува без работа.

Гледај видео 03:07
Now live
03:07 минути