Прописите на ЕУ: криви банани, разнолики сандачиња, ознаки на семафорите | Сите содржини | DW | 08.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Прописите на ЕУ: криви банани, разнолики сандачиња, ознаки на семафорите

Во изминатите години во ЕУ се наталожија разни прописи и одредби за речиси се' Некои прописи се забавни и корисни ама има и непотребни и збунувачки. Еве десет примери за европската опсесија со прописи.