Продажбата на смартфони подзабавува | Старт | DW | 14.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Продажбата на смартфони подзабавува

Големите производители на смартфони, меѓутоа и натаму ги задржуваат своите удели на пазарот, додека некои помали компании веќе се на маки.

Гледај видео 01:15
Now live
01:15 минути