Проблемите и шансите на Балканот | Свет | DW | 19.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Проблемите и шансите на Балканот

Милиони читатели и гледачи последните месеци на Фејсбук и Твитер страниците на пет јазици на ДВ следеа 14 млади луѓе кои од седум држави на Балканот испратија повеќе од стотина приказни.

Впечатоците од #dw_BalkanBooster ги сумиравме на собирот во Тирана.

Гледај видео 02:20

Десетиците приказни на #dw_BalkanBooster, проблемите и шансите

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама