Приватен инвеститор- спас за Попова Шапка? | Старт | DW | 06.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Приватен инвеститор- спас за Попова Шапка?

Најстариот ски центар во Македонија повторно во престарено руво влегува во новата зимска сезона. Љубителите на зимските спортови во Македонија ги преферираат ски центрите во Бугарија и во Србија. Што треба да се стори за нивно враќање на Попова Шапка?

Гледај видео 01:20