Прешево сонува за живот во Косово?! | Свет | DW | 06.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Свет

Прешево сонува за живот во Косово?!

Што мислите за размена на територии? Тоа прашање во Прешево го поставија нашите новинарки. Добија различни одговори. Еве што снимивме на улиците на најголемиот албански град во Србија

Повеќе во видео репортажата: 

Гледај видео 02:05

Прешево сонува за живот во Косово?!

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама