Прешево: заработка на човечка мака | Сите содржини | DW | 29.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Прешево: заработка на човечка мака

Реки бегалци минуваат низ Прешево во јужна Србија. Луѓето во регионот профитираат од состојбата во која се наоѓаат бегалците. Диего Куполо деновиве беше таму

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова