Претстави без театар | Сите содржини | DW | 05.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Претстави без театар

И по шест години од пожарот, зградата на театарот во Врање сѐ уште е руина. Актерите и режисерите кои зборуваат за #dw_BalkanBooster се снаоѓаат како знаат и умеат. На преставите не оди речиси никој. Па, сепак, театарот добива пофалби. Директорот најавува обнова на зградата и најубаво бифе со кабаре во Србија.

Гледај видео 02:23