Прескапа женска хигиена? | Теми | DW | 23.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Прескапа женска хигиена?

20 проценти од девојките и жените во урбаните и 60 проценти во руралните места во Македонија не користат хигиенски влошки и тампони - комерцијалните продукти за менструација се избегнуваат поради - високата цена.

Гледај видео 01:25

Прочитај го и ова