Преку интернет во „света војна“ | Старт | DW | 22.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Преку интернет во „света војна“

Џихадистите секогаш го користат истиот метод: на младите на интернет им покажуваат шокантни слики кои треба да сугерираат колку е расипан западниот свет.

Гледај видео 05:17
Now live
05:17 минути