Преживување од ѓубрето во Кенија | Сите содржини | DW | 05.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Преживување од ѓубрето во Кенија

Сметот од Најроби завршува во огромна депонија каде многумина се обидуваат да врзат крај со крај @dw.stories

Гледај видео 01:33

Прочитај го и ова