#ПрашајтегоDW | Старт | DW | 20.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#ПрашајтегоDW

Сѐ за парламентарните избори во Германија на нашата интернет страница и социјалните медиуми. Повелете прашајте! Во премиерното издание разговор со писателката и филозоф Кица Колбе.

Гледај видео 25:17